Gametalk RKC – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt zaterdagavond de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. RKC – Ajax begint zaterdag om 18:30 uur.

Statistieken
RKC bezet momenteel de laatste plaats op de ranglijst en heeft uit negen duels slechts een punt weten te halen. RKC versloeg Ajax in Waalwijk slechts eenmaal.In 1988 werd het 3-1 met dank aan twee treffers van André Hoekstra. De laatste editie van deze wedstrijd werd gespeeld in 2014 en toen werd het 0-2 door doelpunten van Veltman en Klaassen. Nico Tagliafico is wegens zijn vijfde gele kaart geschorst.

Lindhout aangesteld als arbiter
Allard Lindhout is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. De 32-jarige arbiter floot Ajax een keer eerder dit seizoen bij de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen (4-1). Lindhout zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Bluemink en De Nas. Vierde official is Blank en Dieperink zal vanuit Zeist fungeren als VAR.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts

2 Comments

    1. Charka53

      Het is zeker niet meer zoals de app HURBIE daar kon je lekker reageren al gingen we wel eens te ver en via deze site is het allemaal zo ver weg je mag een reactie plaatsen en dat is dat. Ik mis de appp ?

Comments are closed.