Van der Vaart neemt afscheid met feestelijke afscheidswedstrijd in Hamburg

Rafael van der Vaart heeft zondagmiddag afscheid genomen van het profvoetbal. In een afscheidswedstrijd in Hamburg waren Rafa’s All Stars uiteindelijk met 6-7 te sterk voor Rafa’s HSV Stars. Van der Vaart nam zelf twee doelpunten voor zijn rekening en zag zijn zoon Damián in de slotfase de laatste treffer verzorgen.

Bij het HSV-team stonden René Adler, Guy Demel, Daniel van Buyten, Khalid Boulahrouz, Thimothée Atouba, Nigel de Jong, David Jarolim, Heiko Westermann, Piotr Trochowski, Benjamin Lauth en Ailton aan de aftrap met als trainer Thomas Doll. Van der Vaart begon in de eerste helft aan de zijde van Rafa’s All Stars met Edwin van der Sar, André Ooijer, John Heitinga, Michel Salgado, Giovanni van Bronckhorst, Mark van Bommel, Arjen Robben, Marc Overmars, Ronald de Boer en Patrick Kluivert. Coach was Louis van Gaal. Na rust kwamen onder meer Jari Litmanen, Dirk Kuyt, Robin van Persie, Andy van der Meijde en Ruud van Nistelrooij binnen de lijnen in Hamburg.

Related posts

1 Comment

Comments are closed.