‘Real Madrid legt contact en gaat voor winterse transfer Ziyech’

Hakim Ziyech heeft zich nadrukkelijk in de kijker gespeeld bij Real Madrid, zo weet het Spaanse Sport te melden. Ziyech zou net als Donny van de Beek hoog op het lijstje staan bij de Spaanse grootmacht. Het liefst wil de Koninklijke in januari al zakendoen met Ajax, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat Ajax hier aan gaat meewerken. Van de Beek liet eerder al weten dat hij het seizoen hoe dan ook afmaakt bij Ajax.

Volgens Sport zijn de eerste contacten met Ajax inzake Ziyech gelegd rond het duel met Valencia in de Champions League. De Spaanse sportkrant verwacht dat de buitenspeler voor een bedrag tussen de vijftig en zestig miljoen euro op te halen is. Ziyech tekende in augustus nog een verbeterd contract in de Johan Cruijff ArenA, waar hij tot aan de zomer van 2022 vastligt. Met zijn nieuwe contract is hij de bestbetaalde speler uit de Eredivisie en is de clausule in zijn contract waardoor hij voor slechts 30 miljoen euro zou kunen worden opgepikt er uit gehaald.

Real Madrid investeerde afgelopen zomer meer dan driehonderd miljoen euro in de selectie. In LaLiga gaat het team van trainer Zinédine Zidane weliswaar aan kop, in de groepsfase van de Champions League is Real echter terug te vinden op de laatste plaats met een punt uit twee wedstrijden.

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Die gaat ons ook verlaten hoor reken daar maar op dus laten we nog maar dit seizoen van hem genieten.

Comments are closed.