Ajax Vrouwen kansloos onderuit in eigen huis tegen PSV (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen zijn deze zondagmiddag keihard onderuit gegaan in de titelstrijd van de Eredivisie Vrouwen. PSV won dankzij twee treffers van Joëlle Smits en Katja Snoeijs met liefst 1-4 op bezoek in Amsterdam. Desiree van Lunteren scoorde namens Ajax. Door het verlies haakt Ajax voorlopig af in de strijd om de eerste plaats.

Er was reikhalzend naar de wedstrijd uitgekeken. Niet alleen vanwege het fraaie affiche – de nummer een en twee van de Eredivisie troffen elkaar – maar ook vanwege het mooie programma dat rondom het duel was opgesteld. Echter na het laatste fluitsignaal op sportpark de Toekomst kunnen de kampioenaspiraties voorlopig in de ijskast. Na een gelijkspel tegen Heerenveen en een nederlaag bij ADO Den Haag stonden de Ajax Vrouwen nog wel op de tweede plaats in de Eredivisie, maar de achterstand op PSV was al drie punten en is nu opgelopen naar zes punten. Onze fotograaf Jacques was natuurlijk weer aanwezig.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, Van der Most, Van Lunteren, De Sanders, L. Bakker (76. E. Bakker), Munsterman, Pelova, Van den Bighelaar, Jansen, Lewerissa, Salmi

Related posts

1 Comment

Comments are closed.