Minder Ajax-supporters welkom bij Chelsea – Ajax

Tijdens de uitwedstrijd op 5 november tegen Chelsea waren in eerste instantie 833 supporters welkom op Stamford Bridge. Op last van de Londense politie is dit echter naar beneden bijgesteld zodat er nu nog maar ruimte is voor 750 supporters. Dit geldt natuurlijk alleen als het onderzoek van de UEFA naar wangedrag van supporters tegen Valencia uit positief voor ons uitvalt. Mocht dit niet zo zijn dan kunnen we ook die 750 kaartjes op onze buik schrijven. Tot dat er duidelijkheid komt van de UEFA wacht Ajax met verkoop van de tickets, zo meldt Ajax Life.

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Het is toch wel diep triest dat die maar aan Ajax blijft kleven maar zolang er leden zijn die zich Ajax supporter noemen en toch steeds in de verleiding komen om te laten zien hoe stoer ze wel zijn komen we hier nooit meer vanaf en kunnen wij als echte Ajacied alleen maar thuis wedstrijden kunnen bij wonen.

Comments are closed.