Vermoeide Ziyech verlaat training Marokko en keert direct terug naar Ajax

Hakim Ziyech zal niet deelnemen aan de komende twee interlands van Marokko, zo meldt Voetbal International. Ziyech was opgeroepen voor de vriendschappelijke ontmoetingen tegen Libië (vrijdag) en Gabon (dinsdag) maar hij blijkt te vermoeid om te kunnen spelen in die wedstrijden en heeft daarom toestemming gekregen van bondscoach Vahid Halilhodzic de groep voortijdig te verlaten.

Vermoeidheidsverschijnselen zouden, volgens Halilhodzic de reden zijn voor de vervroegde terugkeer van Ziyech. In Amsterdam kan Ziyech zich voorbereiden op een aanstaande drukke periode van drie duels in negen dagen. Zaterdagavond speelt Ajax in Waalwijk tegen RKC waarna de thuisduels tegen Chelsea (woensdag 23 oktober) en Feyenoord (zondag 27 oktober) op de agenda staan.

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Verstandig , wat heb je er aan om een oververmoeide speler te laten spelen in vriendschappelijke wedstrijden en laten we eerlijk zijn Ajax is toch veel belangrijker.

Comments are closed.