Herstellende Mazraoui meldt zich af bij Marokko

Noussair Mazraoui heeft zich geblesseerd afgemeld voor het Nationale team van Marokko dat komende week oefeninterlands speelt tegen Libië en Gabon, zo meldt AjaxShowtime. De verdediger annex middenvelder van Ajax is niet fit genoeg om in actie te kunnen komen maar moet wel afreizen naar Marokko. Omdat hij is opgeroepen, dient Mazraoui zich wel te melden bij de Marokkaanse voetbalbond voor een  medische check. Hij zal vervolgens direct weer terugkeren naar Amsterdam om daar verder te werken aan zijn herstel.

Mazraoui blesseerde zich op zaterdag 7 september tijdens een wedstrijd van Marokko Onder 23. Hij speelde vorige week zaterdag wel tegen FC Groningen maar was niet wedstrijdfit voor de uitduels tegen Valencia en ADO Den Haag.

Related posts