Tagliafico geschorst voor uitwedstrijd tegen RKC

Nico Tagliafico pakte tijdens de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag zijn vijfde gele kaart en is dus automatisch geschorst wanneer Ajax het na de interlandbreak op zaterdag 19 oktober opneemt tegen RKC Waalwijk. De timing van de Argentijn was niet zo heel slecht want door de schorsing kan Tagliafico weer met een schone lei beginnen, en is hij sowieso van de partij op 27 oktober wanneer de Klassieker op het programma staat in de Johan Cruijff Arena.

Related posts

2 Comments

  1. Charka53

    Geen probleem tegen RKC kunnen we met de reserves nog winnen en tegen die kakkies hebben we hem we nodig omdat die lui weer extra gemotiveerd zijn maar of dat helpt, ik denk het niet

  2. Mr Ajax

    Zoals de kakkies nu spelen kunnen we ook de dames het veld opsturen voor een klinkende overwinning

Comments are closed.