Opstellingen ADO – Ajax

Wij zijn vandaag op bezoek in Den Haag bij ADO maar nog steeds mogen er geen supporters mee. Hierom zal de directie van Ajax deze wedstrijd ook niet bijwonen. Ajax heeft een nagenoeg fitte selectie die wél welkom is bij ADO alleen Labyad en Mazroui zijn een twijfelgeval. Klaas-Jan Huntelaar start naast Dusan Tadic en Hakim Ziyech in de basis. Dit betekent dat Quincy Promes een linie zal zakken. Kevin Blom zal om 12:15 uur het startsein geven in het Cars Jeans stadion.

Opstelling ADO: Koopmans; Van Ewijk, Beugelsdijk, Pinas, Meijers; Malone, Goossens, Immers, Bakker; Kramer, Summerville

Opstelling Ajax: André Onana, Sergiñio Dest, Joël Veltman, Daley Blind, Nicolás Tagliafico, Lisandro Martínez,  Quincy Promes, Donny van de Beek, Dusan Tadic, Klaas-Jan Huntelaar, Hakim Ziyech

Related posts