Blind over duels met Kramer: ‘Die reputatie heeft hij er zelf naar gemaakt’

Daley Blind kreeg in de wedstrijd tegen ADO regelmatig te maken met Michiel Kramer en gezien de reputatie van Kramer kon je enkele reacties verwachten. Zo werd ook Daley Blind wat verweten door bloedzuigertje Kramer maar daar werd de Ajacied niet koud of warm van, zo liet hij na afloop van de wedstrijd weten tegenover Fox Sports.

De spits van de Hagenaars claimt na afloop van de wedstrijd dat Blind ‘hem een rode kaart aan probeerde te naaien’ na een duel waarbij de Ajacied in het gezicht werd geraakt. Blind was echter niet onder de indruk van de tirade van Kramer. ‘Hij loopt zichzelf constant te verdedigen dat als een ander het doet, hij dan zwaarder gestraft wordt. Die reputatie heeft hij er zelf naar gemaakt. Hij houdt zijn ellebogen hoog, hij duwt in je rug, hij loopt door op André Onana. Dat lijkt me geen slimme actie en duidelijk een gele kaart. Daarmee loopt hij het risico op een volgende’.

Bron: Fox Sports

Related posts

2 Comments

  1. Charka53

    Daley is een slimme jongen geworden naar al die jaren en het had zeker mooi geweest als Kramer een rode kaart had gekregen het is een ongeleid projectiel .

  2. Slingertje.

    Die Kramer hoort niet op een voetbalveld thuis maar in een gesloten inrichting net als Sergio Ramos en Pepe.
    Maar Daley liet zich niet gek maken door die schopper.

Comments are closed.