‘Clausule uit contract Ziyech gesloopt’

Het contract van Hakim Ziyech heeft een wijziging ondergaan zo weet De Telegraaf te melden. Europese topclubs konden Hakim voor slechts 30 miljoen ophalen maar zagen er, gelukkig voor ons, van af. Deze clausule is in het nieuwe contract van Ziyech uit het contract ‘gesloopt’. De bedragen waar Ajax nu aan denkt om Hakim te verkopen liggen net zoals voor Donny van de Beek rond de vijftig miljoen. Mike Verweij van  De telegraaf zegt:’ Marc Overmars kan de absolute hoofdprijs vragen. Maar misschien gaat de vraagprijs voor Ziyech wel richting de bedragen voor Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong”. De contracten van Donny en Hakim lopen nog tot medio 2022 maar er zijn al gesprekken met Van de Beek gaande om zijn contract aan te passen. Of dat een betere beloning inhoudt, zoals Ziyech geregeld heeft, of een verlenging is nog niet duidelijk.

Related posts

2 Comments

  1. Charka53

    Verstandig hoor als Hakim weg wil houden we er ook nog wat aan over en kunnen we dat weer goed besteden , maar volgens mij heeft hij niet de drang om weg te gaan.

  2. Moosie

    Mooi toch ik heb zo het idee dat er bepaalde figuren nu van frustratie hun toetsenbord in de hoek gegooid hebben ,en dat maakt het nog mooier.
    Niet goed genoeg voor de Europese top maar goed genoeg om de bal de kruising in te jagen in Valencia.

Comments are closed.