Ten Hag waakt voor gemakzucht na 0-3 in Mestalla

Ajax heeft met de 0-3 overwinning tegen Valencia een goede stap gezet naar de knock-outfase van de Champions League, maar trainer Erik ten Hag blijft op zijn hoede. Ten Hag zag een aantal punten wat beter moet en waakt voor gemakzucht.

‘We hebben bij vlagen goed gespeeld en voor elkaar gevochten maar het is duidelijk dat het beter moet qua pressing en verdedigen, en dat zijn dingen die we weer moeten meenemen voor de volgende wedstrijd. We hebben nu twee wedstrijden met 3-0 gewonnen maar het gaat ook een keer de andere kant opvallen en daarom zullen we keihard moeten blijven vechten in deze poule. We zijn er nog niet. We hebben vandaag af en toe wat geluk gehad, maar ik vind het wel een verdiende overwinning’. Over de openingstreffer van Hakim Ziyech sprak Ten Hag alleen maar lof maar ook de naam van Quincy Promes werd genoemd. ‘We weten dat Hakim over een fenomenale traptechniek beschikt maar je moet hem wel vrij spelen omdat daar de ruimte lag. Ik kan alleen maar zeggen dat Hakim vanavond briljant was’. Over de gele kaart van Promes was Ten Hag minder te spreken. Promes verliet het veld bewust aan de verkeerde kant om tijd te rekken en kreeg prompt een gele kaart. ‘Dat was dom want het kan in het vervolg van het toernooi nadelig voor ons zijn. We hebben iedereen nodig en het ligt allemaal heel dicht bij elkaar’.

Bron: Veronica

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Ja Haggie daar moet jij voor waken en er voor zorgen dat spelers net zo gemotiveerd het veld opkomen als gisteravond dan moeten we van niemand bang te zijn.

Comments are closed.