Bestuur Ajax zondag niet aanwezig bij ADO Den Haag- Ajax

De clubleiding van Ajax zal zondag uit protest niet aanwezig zijn bij de wedstrijd ADO Den Haag- Ajax. De directie, bestuursraad en Raad van Commissarissen verklaart zich solidair met de supporters die al vanaf 2006 niet meer welkom zijn bij deze wedstrijd, laat een woordvoerder weten aan Ajax Life.

Algemeen directeur Edwin van der Sar haalde onlangs in zijn column al uit naar ADO en Den Haag. Ajax is inmiddels naar de KNVB gestapt en wil dat de voetbalbond een standpunt inneemt. Afgelopen maandag kwam er een reactie vanuit Zeist en die brengt geen verandering in de situatie voor aanstaande zondag. ‘De manier waarop ADO en de gemeente Den Haag naar elkaar wijzen, vinden wij ongeloofwaardig. De ene keer mogen onze fans niet mee omdat ADO het niet zou willen en de andere keer is het een besluit van hun burgemeester. Wij hebben er bij de KNVB op aangedrongen op korte termijn met elkaar om tafel te gaan om deze impasse te geraken, en hiermee niet te wachten tot er weer een duel tussen beide clubs op het programma staat. Dit is niet gelukt waardoor er bij Ajax de beslissing is genomen om solidair te zijn met de supporters’. De fanatieke fans van ADO hadden al aangekondigd actie te zullen ondernemen. Het vak Midden Noord zal pas na de twaalfde minuut van de wedstrijd gevuld worden. Volgens de harde kern ‘horen uitsupporters erbij’ tijdens de immer beladen ontmoetingen tussen ADO en Ajax.

Bron: Ajaxlife

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Daar zullen ze bij ADO niet mee zitten hoor , het wordt tijd dat we weer gewoon met supporters mee kunnen naar uit wedstrijden .

Comments are closed.