Ajax zonder Daley Blind afgereist naar Valencia

Ajax stapte dinsdag om stipt 14.00 uur op het vliegtuig naar Spanje voor het Champions League-duel van morgenavond met Valencia, maar deed dat zonder Daley Blind. Ajax laat nu via de officiële kanalen weten dat de verdediger niet met de rest van de selectie is meegereisd, omdat hij eerder op de dag vader is geworden en van trainer Erik ten Hag toestemming heeft gekregen om later alleen vanuit Amsterdam naar Valencia te vliegen. Ofschoon de international van het Nederlands elftal niet op hetzelfde vliegtuig als zijn ploeggenoten stapte, had Ajax reeds laten weten dat hij woensdagavond gewoon beschikbaar zou zijn tegen Valencia.

Ten Hag heeft geen blessureproblemen en stapte daarom met een fitte groep op het vliegtuig naar Valencia, dinsdagmiddag om 14.00 uur. VAn de 21 spelers die naar Spanje afreizen, zal Ten Hag drie spelers moeten aanwijzen die woensdag op de tribune moeten plaatsnemen. In de wedstrijdselectie is slechts plek voor achttien spelers. De wedstrijd van Ajax tegen Valencia begint woensdag om 21.00 uur in Mestalla. Beide ploegen hebben drie punten na één duel.

De volledige selectie van Ajax voor het uitduel tegen Valencia: Andre Onana, Bruno Varela, Dominik Kotarski, Perr Schuurs, Joël Veltman, Edson Álvarez, Kik Pierie, Noussair Mazraoui, Daley Blind, Lisandro Martínez, Sergiño Dest, Nico Tagliafico,Donny van de Beek, Siem de Jong, Razvan Marin, David Neres, Klaas Jan Huntelaar, Dusan Tadic, Quincy Promes, Hakim Ziyech, Noa Lang

Related posts

2 Comments

  1. Bakkie

    Gefeliciteerd Daley! Ik schrok even, omdat ik dacht dat ie niet mee zou doen! Dat zou nog eens een aderlating zijn, ik vind hem dit seizoen 1 van de betere

Comments are closed.