Kuipers over rode kaart: ‘Gewoon niet slim, had het bij Blind ook gedaan’

Bjorn Kuipers heeft na afloop van de wedstrijd Ajax – FC Groningen een verklaring gegeven voor de rode kaart die hij aan oud-Ajacied Django Warmerdam gaf. Volgens Kuipers was men bij FC Groningen meerdere malen gewaarschuwd voor tijdrekken en was de actie van Warmerdam niet bepaald slim.

Vanaf de zeventiende minuut wordt er alleen maar tijd gerekt, dus vanaf dat moment zijn we meermaals gaan waarschuwen. Ook nog in de rust in de catacomben hebben we het duidelijk gemaakt, anders zouden er maatregelen volgen. Vervolgens hoor ik in de tweede helft mijn assistent Sander van Roekel tegen Warmerdam roepen dat het sneller moet en dat riep hij wel vier of vijf keer. Dan wacht ik nergens meer op en gaat hij zijn tweede gele kaart krijgen’. Na afloop was men bij FC Groningen nogal boos op de actie van Kuipers maar die kwam met een duidelijk antwoord en is zich van geen kwaad bewust. ‘Als het Daley Blind was geweest had ik het ook gedaan’

Bron: Fox Sports

Related posts

3 Comments

  1. Charka53

    Kuipers heeft gewoon gehandeld zo als het moet het is lomp dat als je al heel heb de scheids te provoceren en wij bij Ajax weten er alles van als Onana niet had tijd getrokken hadden we de Champignons finale gespeeld .

Comments are closed.