Openingstreffer tegen Heerenveen alsnog op naam van Dusan Tadic

De kogel is door de kerk: Dusan Tadic krijgt de openingstreffer op zijn naam geschreven door de KNVB. Als eerste instantie kreeg Klaas-Jan Huntelaar de treffer op zijn naam maar na een officieel verzoek van Ajax is de aanvoerder aangewezen waardoor hij nu op zes Eredivisie-goals komt te staan. In de wedstrijd tegen Heerenveen nam Klaas-Jan in de veertiende minuut een vrije trap die via de rug van Tadic in het doel belandde. Scheidsrechter van dienst, Allard Lindhout, vond dat Huntelaar de doelpuntenmaker was maar diverse statistiekbureaus wezen Tadic aan. Door deze wijziging staan Dusan Tadic en Vangelis Pavlidis van Willem II op een gedeelde tweede plek achter Donyell Malen van psv. Vorig jaar was Tadic samen met Luuk de Jong topscorer van de Eredivisie.

Related posts