Gametalk Ajax – Fortuna Sittard: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt woensdagavond de inhaalwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – Fortuna Sittard begint woensdag om 20:45 uur.

Manschot aangesteld als arbiter
Jeroen Manschot zal de scheidsrechter zijn tijdens het duel tussen Ajax en Fortuna Sittard. Hij wordt daarbij ondersteund door Terry Hoekstra en Freek Vandeursen als assistent-scheidsrechter, terwijl Sander van der Eijk de rol van vierde official zal vervullen. Clay Ruperti is door de voetbalbond aangesteld als de VAR.

Statistieken
Fortuna Sittard won in de eredivisie één keer (1999,1-3) bij Ajax,dat zelf maar liefst 18 van de 20 edities won. Perr Schuurs maakte als centrumverdediger in 57 duels in de eerste divisie achtgoals voor Fortuna. In 2018 stapte hijover naar Ajax. Fortuna wacht dit seizoen nog op zijn eerste zege en is 17de met 2 punten.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Hopen dat iedereen fit is en er zin in heeft dan krijgen we weer eens wat doelpunten te zien , succes vanavond

Comments are closed.