Ten Hag baalt van gelijkspel: ‘Dan maken we één foutje en dat is doodzonde’

Erik ten Hag baalde na afloop van PSV -Ajax en dat was niet geheel onlogisch. Ajax was de betere ploeg in Eindhoven maar zag uitgerekend Malen de gelijkmaker scoren. Volgens Ten Hag zeer onnodig en doodzonde.

‘Wij hebben gedicteerd en wij hebben de kansen gecreëerd en uiteindelijk verdien je dan gewoon de drie punten, We komen met 0-1 voor maar natuurlijk hadden we veel scherper moeten zijn. Voor rust hadden we kansen voor David Neres, Promes, Dusan Tadic en nog eentje geloof ik. Zij hadden alleen een schotje van Michal Sadílek voorlangs en de omhaal van Malen. We hadden de wedstrijd in de greep en dan maak je één foutje, doodzonde’. Na de 0-1 van Promes was er nog wel een opmerkelijk tafereel langs de zijlijn want Ten Hag stond op het punt om Promes te wisselen voor Van de Beek. ‘Ja, ik wilde Promes eruit halen. Hij speelde niet slecht, helemaal niet. We wilden met Van de Beek een frisse wissel brengen. Hij maakte net op dat moment de 0-1 en dan komt er een ander scenario met Neres als wissel. Promes is verdedigend ook wat sterker en hij kan zijn snelheid benutten in de tegenaanval’.

Bron: Foxsports

Related posts

8 Comments

 1. Bakkie

  Was niet echt een foutje toch, die tegengoal? Kon niemand echt iets aan doen. Voor de rest, geen slecht resultaat…
  Die Van Bommel kan pas onzin lullen, hij zei volgens mij drie keer dat ze zoveel wedstrijden speelden de laatste tijd

 2. Mr Ajax

  We speelden goed en een gelijkspel in Eindhoven is geen schande, thuis leggen we ze over de knie!

 3. Charka53

  We hebben niet verloren maar als er wateeret scherp was geschoten hadden we moeten winnen en van de mannen waar we toch iets meer van mogen verwachten waren niet in super vorm helaas en nog een top voor Promes , neem aub geen corners meer !!!

 4. Indojood

  We waren beter. Die lampen hadden met dat schijterige counterspelletje niet zoveel in te brengen. Toch kan ik er wel mee leven. Vergeleken met vorig jaar zijn we mentaal wat sterker en spelen we door de vertrek van Frenkie wat controlerender. Met de flow van ED en CL wedstrijden worden we alleen maar beter.

  Ihattaren zou ik in de winterstop halen.

  1. De Nees

   Dat zou een stunt zijn! Proberen is al mooi, alleen al om ze op de kast te jagen. Konden we een keer winnen daar heeft onze voorhoede een off-day, maar goed vooraf had ik getekend voor een gelijkspel.

 5. Old Ajax

  Tsja, als je als trainer tegen je spelers zegt dat ze niet frivool mogen spelen en zakelijk moeten tikken, dan valt de effectiviteit van een Ziyech en een Tadic zwaar tegen. Ziyech kan je dan beter op de bank zetten.
  Als zakelijk de standaard gaat worden dan krijgen een hoop meer mensen de mogelijkheid om een keertje naar Ajax te gaan.

Comments are closed.