Gametalk PSV – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Zondagmiddag staat de eerste topper van het seizoen op het programma en daarvoor gaat Ajax op bezoek bij PSV. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. PSV – Ajax begint zondag om 16:45 uur.

Makkelie fluit duel in Eindhoven
Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als arbiter bij de topper van aanstaande zondag tussen PSV en Ajax. Makkelie zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Mario Diks en Hessel Steegstra. Jeroen Manschot is de vierde official en Jochem Kamphuis fungeert als VAR.

Van de Beek fit 
Donny van de Beek is hersteld van zijn hamstringblessure en is dus weer inzetbaar voor Ajax. Trainer Erik ten Hag liet vrijdag op de persconferentie weten geen risico te willen nemen met Van de Beek waardoor het aannemelijk is dat Van de Beek vanaf de bank zal starten. Toch gaan er ook geluiden dat Ten Hag juist wel voor Van de Beek kiest en dit zal ten koste gaan van David Neres

Statistieken
PSV-Ajax stond elk eredivisie-seizoen op de rol (63 edities).PSV trok 32  keer aan het langste eind,Ajax boekte in Eindhoven pas 16 zeges. Aan het begin van het seizoen troffen beide teams elkaar in Amsterdam in de strijd om de Johan Cruijff-schaal en won Ajax met 2-0 (Dolberg en Blind). Zowel Ajax als PSV waren afgelopen week actief in Europees verband. Ajax versloeg OSC Lille in de Champions League met 3-0 terwijl PSV thuis met 3-2 te sterk was voor Sporting Portugal in de groepsfase van de Europa League.

Vermoedelijke opstellingen

Opstelling PSV: Zoet, Dumfries, Baumgartl, Viergever, Boscagli, Rosario, Ihattaren, Hendrix, Bruma, Malen, Bergwijn

Opstelling Ajax: Andre Onana, Sergino Dest, Joel Veltman, Daley Blind, Nico Tagliafico, Edson Álvarez, Donny van de Beek, Lisandro Martínez, Hakim Ziyech, Dusan Tadic, Quincy Promes.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts

2 Comments

  1. Charka53

    We weten nog hoe het de laatste wedstrijden is afgelopen en hopelijk is er wat van geleerd we waren toen beter maar nu is lieverook weer beter dus het is weer geen makkie maar ik hoop toch op een kleine overwinning .

  2. Bakkie

    Ik mag hopen dat deze opstelling niet klopt…
    Goed idee om met VdBeek te starten, maar dan eerder Promes eruit halen. Neres moet gewoon spelen!

Comments are closed.