Jong Ajax niet langs Go Ahead Eagles: 1-1

Jong Ajax heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles met 1-1 gelijkgespeeld. De ploeg van trainer Van der Gaag stond al snel op achterstand in Deventer en wist zich eigenlijk geen raad met de thuisploeg. In de tweede helft kwam Jong Ajax aanmerkelijk beter voor de dag. Met Quinten Timber voor Alex Mendez trachtte Van der Gaag wat meer aanvallende impulsen te forceren, en kreeg het ook direct al goede mogelijkheden. Het was uiteindelijk Ekkelenkamp die op knappe wijze de 1-1 wist te scoren en uiteindelijk had Jong Ajax nog kans op de volle drie punten. Echter wist Traoré een toegekende strafschop niet te benutten waardoor de wedstrijd eindigde in 1-1.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski, Van Gelderen, J. Timber, Pierie, Castillo, Gravenberch, Eiting (87. Kemper), Mendez (46. Q. Timber), Ekkelenkamp, Traoré, Kühn

Related posts