Onana wil zondag revanche: ‘Zij zijn onze grote concurrent, maar onze selectie is beter’

Andre Onana wil aankomende zondag revanche als hij met Ajax op bezoek gaat bij PSV. De afgelopen drie edities liepen voor Ajax niet goed af en Onana wil de slechte reeks van zijn club in het Philips Stadion doorbreken. Onana was een van de uitblinkers tegen Lille en hield zijn doel met een aantal katachtige reddingen schoon, iets wat zondag ook weer moet gebeuren.

‘We weten wat ons te doen staat zondag en die wedstrijd moet een keer voor ons zijn. De afgelopen jaren verliep dat minder goed maar onze intentie is duidelijk. Zij zijn onze grote concurrent, maar onze selectie is beter en dat zal zich een keer gaan uitbetalen op het veld. We kunnen dit seizoen niet met het vorige vergelijken, maar er staat weer een goed team. We hebben laten zien wat we kunnen’. Dat na de wedstrijd tegen Lille gelijk de topper volgt is voor Onana geen probleem. ‘We zijn allemaal professionals en in de top volgen de wedstrijden elkaar snel op. Dat hoort erbij’.

Bron: AD

Related posts

3 Comments

  1. De Nees

    Zulke uitspraken over hun hebben we vooraf eerder gehoord. Maak het eerst maar waar dan kan je het nog altijd achteraf roepen.

  2. Charka53

    Onze selectie is beter nou dat moet dan nog maar blijken pisvee heeft een paar snelle jongens voorin en wij hebben twee slakken achter in en dat is niet rot bedoeld hoor dus Haggie wat ga je hier aan doen.

Comments are closed.