There are no ads, please add some


‘Lainez heeft spijt en wil alsnog naar Ajax komen’

Diego Lainez verkoos een jaar geleden Real Betis boven Ajax, maar zou spijt hebben van deze keuze. De Mexicaan kijkt naar verluidt naar een mogelijkheid om alsnog richting de Eredivisie te verkassen, zo melden meerdere Spaanse en Mexicaanse media waaronder ESPN. ‘Lainez zou de mogelijkheid bekijken om naar Ajax te gaan. Volgens bronnen zouden de ouders van de speler, die ook zijn vertegenwoordigers zijn, kijken naar opties binnen de Eredivisie’, aldus journalist Jorge Ramos van ESPN via Twitter. Wellicht heeft hij contact gehad met Ajacied en landgenoot Alvarez die het prima naar de zin heeft in Amsterdam.

Lainez zou dus mogelijk ook openstaan voor een avontuur bij een andere club in Nederland. Of Ajax of een andere club daadwerkelijk geïnteresseerd is, is nog niet duidelijk. De negentienjarige speelde tot dusver zeventien duels voor Betis, waarin hij één goal en één assist produceerde.

Gerelateerde posts

4 reacties

  1. Old Ajax

    Ach, ik heb spijt dat ik mijn stap naar Sark niet veel eerder heb genomen. Verschil is, ik heb het alsnog kunnen doen, hij zal het niet meer kunnen doen.

  2. Iamsterdam2015

    Al was hij voor een joetje te koop, never nooit meer halen die knakker. Lekker blijven luisteren naar je zaakwaarnemer en familie en heel heel heeeeeeel ver weg blijven van Amsterdam.

Reageren is niet mogelijk.