Ajax O19 met 4-0 te sterk voor OSC Lille in UEFA Youth League

Voorafgaand aan de wedstrijd tussen Ajax en OSC Lille speelde Ajax O19 dinsdagmiddag ook tegen de Franse ploeg in de UEFA Youth League. De ploeg van John Heitinga won zeer overtuigend met 4-0. De wedstrijd was eigenlijk na iets meer dan een half uur al gespeeld want door doelpunten van Regeer, Ünüvar en Hansen stond er een 3-0 ruststand op het scorebord. Smetje op de wedstrijd was het geblesseerd uitvallen van Hansen. Een verdediger landde op zijn enkel en die klapte dubbel. Per brancard verliet hij vlak voor tijd het veld. Christian Rasmussen wist in de blessuretijd ook nog eens de 4-0 te scoren waardoor Ajax O19 aan de leiding gaat in de groep want de leeftijdsgenoten van Chelsea en Valencia speelden met 3-3 gelijk.

Opstelling Ajax O19: El Maach; Frei (’64. Van der Sloot), Musampa, Rensch, Salah-Eddine; Regeer (’74. De Waal), Llansana (’84. Rasmussen), Q. Timber; Tasci (’64. Pinas), Hansen (’84. Warmerdam), Ünüvar.

Related posts