Siem de Jong bij selectie voor Heerenveen; Naast Van de Beek ontbreekt ook Mazraoui

Naast Donny van de Beek kan Eric ten Hag zaterdagavond tijdens de thuiswedstrijd tegen sc heerenveen ook niet beschikken over Noussair Mazraoui. “Mazraoui is teruggekeerd met een spierblessure en we hopen dat zich dat zo snel mogelijk oplost. Ik denk dat het vrij snel kan gaan”, aldus ten Hag tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel van zaterdag.  Ten hag heeft Siem de Jong toegevoegd aan de wedstrijdselectie. De 3o-jarige middenvelder lijkt weer enig zicht op speeltijd te hebben, mede door het vertrek van Dani de Wit naar AZ. 

“Siem zal morgen bij de wedstrijdselectie zijn. hij had fysieke ongemakken waardoor hij een achterstand had. We hebben hem de afgelopen periode opgetraind”, aldus Ten Hag die wellicht ook niet kan beschikken over zijn aanvoerderDusan Tadic. “ik kijk niet naar Lille of PSV, want de eerstvolgende wedstrijd is de belangrijkste. maar ik kijk wel naar de fitheid en frisheid van de spelers die moeten gaan spelen. Tadic komt terug met klachten, dus daar moeten we goed naar kijken”.

Related posts

2 Comments

Comments are closed.