Ajax definitief zonder Van de Beek tegen Heerenveen, Tadic nog vraagteken

Er was nog twijfel maar nu is de knoop doorgehakt: Donny van de Beek doet zaterdag nog niet mee bij Ajax in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Trainer Erik ten Hag hoopt dat de middenvelder aanstaande dinsdag wel kan spelen in de Champions League-wedstrijd tegen OSC Lille. “We werken van dag tot dag met Donny, maar we zijn voorzichtig. We willen niet dat hij in herhaling valt met zijn blessure. Hij zal er zaterdag niet bij zijn, maar we werken toe naar dinsdag”, aldus Ten Hag. Van de Beek heeft de training weliswaar hervat na zijn hamstringblessure, maar heeft nog niet met de groep meegetraind.

Dusan Tadic geldt nog als een vraagteken voor het duel met de Friezen. De Serviër heeft in tegenstelling tot Van de Beek wel met de groep getraind, maar heeft nog altijd lichte klachten. “Het is goed mogelijk dat we zonder hem beginnen”, zo liet Ten Hag nog in het midden. De wedstrijd tussen Ajax en sc Heerenveen begint zaterdag om 18.30 uur.

Related posts