Neres keert met hoofdpijn en nederlaag terug naar Ajax

David Neres keert waarschijnlijk met flinke koppijn terug bij Ajax. De buitenspeler had een basisplaats. Waar Neres tegen Colombia nog negentig minuten op de bank bleef, kreeg hij vannacht tegen Peru een basisplaats van bondscoach Tite. De Ajax-buitenspeler vormde de Braziliaanse voorhoede met Richarlison en Roberto Firmino. Zijn opvallendste moment was een botsing met ploeggenoot Casemiro. In een luchtduel kwamen de twee Brazilianen met de hoofden tegen elkaar. Casemiro kopte hard op het achterhoofd van Neres. Beiden konden het duel na behandeling hervatten met een badmuts. Even daarvoor had de Ajacied een grote kans gekregen om de score te openen, maar een doelpunt was hem niet gegund. Brazilië verloor uiteindelijk met 0-1. Het enige doelpunt van de avond werd laat in de wedstrijd gemaakt en kwam op naam van Luis Abram.

Related posts