Ajax mag slechts 833 supporters meenemen naar uitduel met Chelsea

Ajax speelt op 5 november de uitwedstrijd in de Champions League tegen Chelsea en mag maar 833 supporters meenemen, zo laat Ajax weten via de officiële kanalen. In eerste instantie kreeg Ajax te horen dat er helemaal geen supporters aanwezig mochten zijn op Stamford Bridge maar na een ingelast overleg mogen er toch nog supporters aanwezig zijn bij de wedstrijd. 

Vanwege ‘ongeregeldheden met Ajax-supporters in Europa in het algemeen en in Groot-Brittannië in het bijzonder’ werd Ajax vorige week in kennis gesteld dat er geen supporters welkom zijn bij Chelsea – Ajax. Bij het daaropvolgende overleg over de organisatie van de wedstrijd tegen Chelsea heeft Ajax het toch voor elkaar gekregen dat er supporters aanwezig kunnen zijn, maar aangezien slechts het onderste gedeelte van het uitvak beschikbaar wordt gesteld aan Ajax kunnen er maar 833 supporters aanwezig zijn bij de wedstrijd. Normaal gesproken kan Chelsea 3000 supporters kwijt in het uitvak en dat was de club ook van plan maar de autoriteiten in Engeland hebben dat verboden wegens de eerder genoemde ongeregeldheden.

Bron: Ajax.nl

Related posts

6 Comments

 1. Slingertje.

  Dit hebben we te danken aan een zooitje hersenlozen die bij Spurs uit hebben lopen rellen.
  Ze zijn hun eigen graf aan het graven want als het zo doorgaat zijn Ajaxfans nergens meer welkom.

   1. Slingertje.

    Helaas heb je gelijk Charka53 en we weten ook bij wie die 833 kaarten gaan belanden voor deze wedstrijd.

 2. Ajax 1

  Ik was bij spurs uit, in een spurs vak. Die engelsen konden het niet hebben dat ze weggespeeld werden en dasr begon de ellende dus vooral ook wat ik gezien heb.

  Verder chelski dus ook 833 supporters naar a’dam

  1. Slingertje.

   De ellende begon al voor de wedstrijd in de buurt van het stadion en ook na de wedstrijd was het raak niet ver van het stadion zie youtbe.

Comments are closed.