Uitslag prijsvraag: Wie wint die gave Ajax thuis-trainingssweater?

Jullie hebben nog een uitslag tegoed van onze prijsvraag van 23 augustus j.l. De vraag was: Wie is de Ajax-speler op de foto? Wederom veel inzendingen. Waaronder natuurlijk foute maar wederom ook een hoop goede. Het was natuurlijk Razvan Marin (zie foto hieronder)!

Uit het flink aantal goede inzendingen hebben wij W van de Kam uit Helmond er uit gepikt als winnaar. Gefeliciteerd met dat schitterende, spiksplinternieuwe Ajax-trainingsshirt! Het komt zsm jouw kant op!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je natuurlijk naar: Bouds-Inn.nl.
LET OP: De volledige uit- en thuiscollectie 2019-2020 is bij Bouds-Inn verkrijgbaar met 10% korting! 

Niets gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort plaatsen we namelijk wederom een nieuwe prijsvraag! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd!


Related posts