Tadic laat EK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg schieten wegens overbelaste spier

Dusan Tadic zal dinsdagavond geen deel uitmaken van de selectie van Servië dat de EK-kwalificatiewedstrijd speelt tegen Luxemburg. Tadic heeft last van een overbelaste spier zo laat zaakwaarnemer Malenovic weten tegenover De Telegraaf.

Tadic was afgelopen zaterdag tegen Portugal verantwoordelijk voor de assists bij beide doelpunten van Servië maar kon niet voorkomen dat Portugal uiteindelijk met 2-4 won. ‘Dusan gaat nu terug naar Amsterdam om zich te laten behandelen en dat moet ervoor zorgen dat hij klaar is voor de volgende duels met Ajax. Hij heeft in overleg met bondscoach Tumbakovic dit besluit genomen omdat hij geen risico wil nemen’, aldus Malenovic. Aankomende zaterdag speelt Ajax de thuiswedstrijd in de competitie tegen SC Heerenveen en drie dagen later is in de groepsfase van de Champions League OSC Lille de tegenstander in de Johan Cruijff Arena.

Bron: De Telegraaf

 

Related posts

7 Comments

 1. Old Ajax

  Sinds 1 september zijn er 32 topics verschenen. Hierop zijn 95 reacties gekomen. Hiervoor waren waarschijnlijk ook 95 rekensommetjes nodig.
  Geen reactie vanuit AFZ op commentaren vanuit de mensen over hoe het nu gaat met AFZ. Ik heb bewondering voor vrijwilligers die hun tijd steken in een soort van hobby t.b.v. andere mensen maar dit gaat nu verdacht veel lijken op tijd verspilling. Uiteraard nog steeds eigen keus maar een mens blijft hopen op drastische verbeteringen en die lijken er niet te komen.

  Het feit dat ik bij twee topics redelijk ongenuanceerd commentaar heb kunnen leveren zonder enige reactie vanuit forumleden zegt meer dan genoeg.

  Dit moet echt beter kunnen. Veel succes er mee. Groet vanuit een bewolkt en regenachtig Sark.

   1. Indojood

    Nietmanen kwam toevallig langs op Sark en had zijn telraampje bij zich. AB heeft deze even geleend.

    1. Old Ajax

     Weet je wat het leukste is, dat jij er geen geloof in hebt dat ik echt op Sark zit. Jij kan de waarheid gewoon niet meer zien. Eigenlijk heb ik je dus beetje gek gemaakt en daar kan jij helemaal niet tegen. Je wil het gewoon niet geloven. Best wel geinig. Veel plezier in het stadion a.s. weekend en komende dinsdag.

  1. -buitenkantje rechts-

   Dit is niet gebruiksvriendelijk en ik heb steeds minder zin om te reageren..
   Site is behoorlijk dood als je kijkt naar de reacties en views.

 2. Mr Ajax

  Soms loopt die ook nog eens vast als je een reactie wilt plaatsen, dan sta je helemaal niet meer te springen, ga straks Ab en Litmanen nog missen

Comments are closed.