There are no ads, please add some


Overmars: ‘Schöne in de toekomst in elke functie welkom bij Ajax’

Marc Overmars heet Lasse Schöne in de toekomst in elke functie welkom bij Ajax, zo laat Overmars weten tijdens een uitzending van Ajax TV. Overmars voerde voorafgaand aan het seizoen een gesprek met Schöne, met als resultaat het uiteindelijke vertrek van de Deen naar Genoa én mogelijke terugkeer voor later.

‘Met Lasse heb ik een gesprekje gehad, waarin hij zei: ik heb nu voor het eerst in al die jaren het gevoel dat ik deze kans moet pakken’, aldus Overmars. ‘Lasse is een voorbeeld voor heel veel spelers. Hoe hij zich elke keer in het elftal gespeeld heeft en hoeveel waarde hij heeft gegeven aan Ajax.’

Waarom het nu dan tóch tot een vertrek kwam? ‘Het is heel belangrijk dat hij zelf ook aangaf: ik zie dat het dit jaar heel moeilijk wordt en heb niet de drive om me in het elftal te spelen die ik in andere jaren wel had. Hij is 33, dan komt dit op zijn pad, en dan hoop je met de vervangers die je haalt dat ze het op kunnen vangen. In de jeugd hebben we ook een aantal talenten rondlopen die langzamerhand ook op de deur moeten kloppen.’

Kasper Dolberg
Wat betreft Kasper Dolberg verliep het traject behoorlijk anders. Voorafgaand aan het seizoen spraken de directie en de spits met elkaar, waaruit voortkwam dat hij nog een kans zou krijgen. ‘Dan begint de voorbereiding, heb je de eerste wedstrijden en is het misschien toch beter om tot een andere conclusie te komen. Ik ben er ook om beslissingen te nemen. Je kunt hem verhuren en kijken hoe het loopt, dat kan. Misschien hebben we het volgend jaar heel slecht gedaan, hebben we een verkeerde keuze genomen, maar op dit moment vond ik dat dit de beste keuze was.’

Gerelateerde posts

5 reacties

 1. Koning Haarms Wolfs

  Via de browser werkt tamelijk ruk. Of de app terug, of kap maar met de AjaxFZ. Vrij kansloos zo.

 2. Old Ajax

  Het wordt inderdaad RIP AFZ.
  Je kan de site net zo goed vanBastenfanzone noemen. Zal ook niet slagen.
  Dat inloggen moet toch anders kunnen. Straks heb ik rekenmachine nodig. De meest grote dombo site kan met één persoon op een zolderkamer een app in de lucht houden en AFZ niet. Waar gaat het fout? Zal wel weer te hard oordelen, so be it.

 3. Moob

  Ik zie het probleem niet zo. Inloggen gaat toch automatisch als je het vinkje bij “onthoudt mij” hebt geplaatst.

  1. Old Ajax

   Kijk dat is het nu net. Mijn computer, Ipad heb ik op constant schonen gezet. Dat is een bewuste actie omdat dat “onthouden” nu net niet zo slim is. Dan blijft er dus veel rotzooi om je spullen. Gewoon normaal zonder fratsen kunnen inloggen. Niks mis mee. Nu zelfs vaak na plaatsen reactie …
   .. weer een rekensom. Waarschijnlijk ook te maken met VPN. Iets wat ik iedereen zou aanraden trouwens.

Reageren is niet mogelijk.