Internazionale stuurt scouts naar Roemenië voor Marin

Razvan Marin maakte afgelopen zomer voor 12,5 miljoen de overstap van Standard Luik naar Ajax maar weet voorlopig nog niet echt te overtuigen. Toch heeft met name trainer Erik ten Hag vertrouwen in de 22-jarige Roemeense middenvelder maar de vraag is hoelang Marin nog in Amsterdam zal spelen. CalcioMercato weet namelijk te melden dat Internazionale serieuze plannen heeft om Marin in de winterse transferperiode los te weken bij Ajax. 

Marin tekende afgelopen zomer een vijfjarig contract bij Ajax maar dat zou de Italianen niet deren. Afgelopen week stuurde Inter een aantal scouts richting Roemenië om het EK-kwalificatieduel tussen Roemenië en Spanje bij te wonen. Marin speelde de gehele wedstrijd en ook morgen bij Roemenië – Malta zullen de scouts aanwezig zijn. Naast Marin zou Inter ook interesse hebben in Gotze (Borussia Dortmund), Matic (Manchester United) en Darmian (Parma).

Related posts

3 Comments

  1. ajaxhoger

    Volgens mij valt er weinig te scouten momenteel bij marin ,het is al erg zat dat ajax hem heeft gescout .

  2. Ajax 1

    Ik denk dat het nog goed komt met marin. Die heeft echt potentie, maar moet even wennen aan het hogere tempo. Lastigste positie om te spelen in het ajax spel.

Comments are closed.