KNVB wil Dest overtuigen om keuze te maken voor Oranje

Sergino Dest kan binnenkort een uitnodiging verwachten van de KNVB, zo heeft Erwin van de Looi, trainer van Jong Oranje, laten weten aan Voetbal International. Dest doorliep de jeugdelftallen van de Verenigde Staten en is nu voor het eerst opgeroepen voor het nationale elftal, maar als het aan de KNVB ligt dan wil men Dest overtuigen om voor Oranje te kiezen.

Omdat de Verenigde Staten een oefenwedstrijd op het programma heeft staan mag Dest daarna eventueel alsnog voor Oranje kiezen. Van de Looi hoopt dan ook dat het gesprek snel zal plaatsvinden. ‘We zien Sergino graag in Oranje spelen en we houden hem al een tijdje in de gaten. Een eerder geplande afspraak moest hij afzeggen wegens verplichtingen met Ajax maar ik hoop dat dat gesprek er alsnog komt. Dest zelf liet onlangs weten nog geen keuze te hebben gemaakt, ook omdat hij nog nooit is opgeroepen voor jeugdelftallen van Oranje. Hij gaf aan hier wel voor open te staan.

Bron: VI

Related posts

2 Comments

 1. KBouter

  Was Dest in zijn jeugdjaren ook al een talent, of is dat jaren later er pas uitgekomen. USA is van een ander kaliber dan Nederland, ..wat in Nederland nog niet goed genoeg is..is genoeg voor de USA.

  Kan me niet voorstellen mocht Dest toen al een talent was, iedereen lag te slapen!

 2. Mr Ajax

  Wel beetje laat om hem
  Nu pas voor jong oranje uit te nodigen, maar nu wordt die wel
  Serieus genomen

Comments are closed.