Opnieuw wijzigingen in speelschema: Twee duels Ajax van zaterdag naar vrijdag

De KNVB heeft opnieuw twee wedstrijden van Ajax verplaatst. PEC Zwolle – Ajax verhuist van zaterdag 2 naar vrijdag 1 november. Ajax-Willem II verhuist van zaterdag 7 naar vrijdag 6 december. Ook het duel tussen Ajax en sc Heerenveen op zaterdag 14 september wordt vervroegd naar 18:30 uur. Duels in de Eredivisie kunnen op verzoek van alle clubs die aan Europees voetbal deelnemen, worden verplaatst naar een ander tijdstip of datum. Zo kunnen de spelers meer rust krijgen richting andere belangrijke wedstrijden.

Het gehele Eredivisieschema gaat behoorlijk op de schop. In totaal hebben maar liefst 34 wedstrijden een andere aanvangstijd gekregen. Alleen speelronde elf blijft compleet ongewijzigd. Alle wijzigingen zijn te zien op de website van de KNVB.

Related posts