Martínez zelf ook verrast over snelle aanpassing bij Ajax

Lisandro Martínez maakte deze zomer voor een bedrag van 7 miljoen euro de overstap vanuit Argentinië naar Ajax en speelde zich direct in de basis. Martínez is zelf ook verrast door de snelheid waarmee hij zich aan Ajax heeft aan weten te passen. Dat het zó snel zou gaan, had de verdediger annex middenvelder zelf ook niet verwacht. Nadat hij in eerste instantie nog in het hart van de verdediging speelde, speelde hij de laatste twee duels op het middenveld. ‘De snelle aanpassing aan Ajax heeft me verrast’, zo verteld de Argentijn in een interview met TyC Sports.

Martínez speelt in Argentinië Onder 23 en mocht afgelopen maart al eens aan het grote Argentinië ruiken. Deze interland-periode is hij niet geselecteerd voor het Nationale team. ‘Dat zijn keuzes en die moet je respecteren. Het verraste me niet. Ik moet mijn uiterste best doen, of het nou bij Onder 23 of hoger is. Ik vind dat er een geweldige groep staat die erg professioneel is. Ik ben blij met deze kans.’

Related posts

4 Comments

Comments are closed.