Ajax dreigt Martinez te moeten missen in vier competitieduels waaronder Ajax – PSV

Lisandro Martinez heeft zich moeiteloos aangepast bij Ajax maar er bestaat een kans dat Ajax de Argentijnse speler begin 2020 vier competitiewedstrijden moet missen. Martinez komt namelijk uit voor Argentinië Onder 23 dat deelneemt aan de kwalificatie voor de Olympische Spelen van 2020. In de periode van 18 januari tot 9 februari speelt Argentinië Onder 23 twee wedstrijden tegen Bolivia en Colombia om een ticket voor de Spelen. Op dit moment behoort Martinez tot de voorlopige selectie van Argentinië Onder 23 en dat zou betekenen dat Ajax tijdens de thuiswedstrijden tegen PSV en Sparta en in de uitwedstrijden tegen FC Groningen en FC Utrecht geen beroep kan doen op Martinez.

Related posts

6 Comments

Comments are closed.