Ajax en FC Utrecht spelen gelijk in besloten oefenwedstrijd

Een mix van talenten en spelers uit het eerste elftal hebben in een besloten oefenwedstrijd op de Toekomst hun krachten gemeten met FC Utrecht. Siem de Jong kon eindelijk weer een minuten maken en mocht gelijk aanvoerder zijn. Ook pakte hij even een mooi doelpuntje mee, en dat deden Carel Eiting en Liam van Gelderen ook. Voor Utrecht was er alleen Jonas Arweiller die scoorde maar dat deed hij dan ook drie keer.

De internationals waren niet van de partij in verband met de interlandperiode. De startende elf waren Zakaria Labyad, Bruno Varela, Perr Schuurs, Carel Eiting, Siem de Jong, Liam van Gelderen, Nordin Musampa, Dean Solomons, Jasper ter Heide, Damjan Dostanic en Tunahan Tasci. Ook Hassane Bandé en Filip Frei werden ingezet maar dat gebeurde pas in de tweede helft. Liam van Gelderen opende de score na een mooie pass van Tasci. Carel Eiting schoot na twintig minuten de bal via de binnenkant paal in het doel en zette de stand op 2-0. De stand werd door Jonas Arweiler nog voor de rust gelijkgetrokken. Na de rust schoot Siem de Jong een strafschop binnen maar vlak voor het eindsignaal wist Arweiler zijn hattrick te voltooien en de eindstand op 3-3 te zetten.

Related posts

1 Comment

Comments are closed.