Ten Hag én het uitvak reageren op Valentijn Driessen: ‘Ze kunnen de groeten krijgen’

Trainer Erik ten Hag heeft voorafgaand aan de gewonnen wedstrijd tegen Sparta een korte reactie gegeven op De Telegraaf, aangezien hij het afgelopen week opnieuw moest ontgelden bij het medium en met name bij Valentijn Driessen. Ook het uitvak speelde hier natuurlijk op in.

Erik ten Hag bereikte deze week met Ajax de Champions League maar volgens met name Driessen zou de trainer gegokt hebben en met heel veel mazzel de Champions League hebben bereikt, een ramp was voorkomen. Ten Hag hoorde het aan en liet in een korte reactie weten, ‘De objectieve media hebben daar een heel ander oordeel over. Ze kunnen de groeten krijgen. Verder vind ik het allemaal oké’. Natuurlijk liet het uitvak zich ook horen tijdens de wedstrijd. ‘De krant van Valentijn, Valentijn, Valentijn. De krant van Valentijn staat vol met leugens en chagrijn. Ze liegen, bedriegen, supporters zijn het zat. Dus Ajax, dus Ajax, eruit nu met die rat!’, werd er gezongen.

Related posts

7 Comments

  1. Indojood

    Heel goed van de supporters. Kritisch zijn is prima, maar Driessen en dat hele grafVeronica Inside kunnen de kolere krijgen.

  2. Ajax 1

    Ik ook hier maar eens ingelogd. Hopelijk komen er nog wat meer over vd app, en sommigen niet ?

Comments are closed.