Ten Hag bedankt voor Telegraaf-gala: ‘Ik ga daar niet gezellig doen’

Aanstaande maandag zal opnieuw het Telegraaf-gala plaatsvinden en onder andere Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Dusan Tadic zullen daar in de prijzen vallen. Aan de ene kant is het dan logisch dat de trainer die de spelers onder zijn hoede heeft gehad of nog heeft dan ook aanwezig is op het gala. Echter is Ten Hag helemaal klaar met het medium en zal daarom ook niet aanwezig zijn, zo laat hij weten aan Fox Sports.

‘Gezien de afgelopen tijd, voel ik me niet geroepen om erheen te gaan. Een statement? Nou, als jullie dat zo willen opvatten… Ik ga niet gezellig doen met mensen die suggestief zijn’. De Telegraaf is vanaf de aanstelling van Ten Hag bij Ajax al kritisch geweest op de trainer en eerder deze week beweerde Valentijn Driessen dat Hakim Ziyech en Dusan Tadic niet door één deur zouden kunnen met Ten Hag. ‘Ik heb zo veel insinuaties gehoord, suggesties. Ik ga uit van loyaliteit en vertrouwen en daarom ben ik maandagavond daar niet aanwezig’, aldus Ten Hag.

Bron: Fox Sports

Related posts

5 Comments

  1. Indojood

    Hij had ook kunnen gaan en heel hard “Deze Tukker buigt voor niemand” in de microfoon kunnen roepen. Begrijp het wel met die schijtTelegraaf, ze zijn vandaag de dag weer net zo fout als in WO II.

  2. Valentino

    Goede actie van ten Hag. Laat die Driessen maar lekker in de stront zakken met zijn gezeik.

  3. De Nees

    Dit was dus Derksen’s betrouwbare bron. Daar zaten beiden hoor, vrijdag bij VI, ik hoorde geen onderbouwing, wel gestamel en naar woorden zoeken, gewoon stemmingmakerij.

Comments are closed.