Promes na openingsgoal: ‘Dit had ik wel even nodig’

Quincy Promes was een gelukkig man na afloop van Sparta – Ajax waarin hij de openingsgoal wist te scoren. Promes kende een stroeve start bij Ajax maar heeft er alle vertrouwen in dat het dit seizoen wel goed gaat komen, zo laat hij weten tegenover Ajax TV.

‘Iedereen kent natuurlijk de situatie en na een stroef begin en een blessure moest ik even wachten op mijn kans. Echter ben ik blij dat ik vandaag het vertrouwen kreeg en dat ook meteen wist om te zetten met een doelpunt. Dit doelpunt had ik wel nodig. Het is goed voor mijn zelfvertrouwen. Ik heb hard gewerkt om snel weer fit te worden en dat mocht ik vandaag laten zien. Als je dan de 0-1 maakt, dan sta je na afloop met een goed gevoel. Bij Ajax weet je dat je moet vechten voor je plek. Helemaal als de andere jongens hun contract verlengen, dan weet je dat het een mooie concurrentiestrijd wordt. Vandaag stonden we allemaal in de basis en je ziet dat het zijn voordelen heeft. De trainer heeft veel opties om uit te kiezen. Het is vechten voor je plek’.

Bron: Ajax TV

 

Related posts

6 Comments

 1. KBouter

  Heb het niet gezien, maar kan me niet voorstellen dat een Promes een doorslaggevende factor is bij Ajax.

  Middelmaat!!

  1. ajaxhoger

   Was ook de enigste keer dat je hem zag ,grote middelmaat deze jongen ,dat heb jij ook goed gezien KBouter .

 2. Charka53

  Laten we nu nog maar een paar maanden afwachten hoe hij zich aanpast naar Ajax niveau voor we hem afzeiken.
  En die goal had ik ook nog wel kunnen maken zo moeilijk was het en in ieder geval valt hij wel op door zijn rare manier van juichen .

Comments are closed.