‘Vertonghen aast op transfer en is in beeld bij Bayer Leverkusen’

De laatste dagen verschenen er steeds meer geruchten in de media dat Jan Vertonghen mogelijk kiest voor een vertrek bij Tottenham Hotspur. Vertonghen kwam dit seizoen nog niet in actie voor Tottenham en heeft een aflopend contract. De Belg heeft meerdere keren laten weten dat een terugkeer naar Ajax een optie is maar inmiddels zou het Bayer Leverkusen van Peter Bosz zeer concreet zijn om Vertonghen in te lijven.

Vertonghen liet onlangs weten dat het nog te vroeg is om terug te keren bij Ajax maar aangezien de situatie bij Tottenham Hotspur dusdanig is veranderd is het de vraag of Vertonghen daar nog zo over denkt. De Belg kwam dit seizoen nog niet in actie voor de Londenaren, beschikt over een aflopend contract en verlengen lijkt geen optie. Voor de 32-jarige oud-Ajacied is een transfer bespreekbaar en volgens Britse media zou Bayer Leverkusen daar gebruik van willen maken. Dat kan uiterlijk maandag nog gerealiseerd worden, dus de tijd begint te dringen en is het niet bekend of Ajax ook nog interesse heeft getoond om Vertonghen terug te halen naar Amsterdam.

Bron: Kicker

Related posts

9 Comments

 1. Arie

  Misschien nu huren en dan voor een Ziyech salaris naar Ajax en dan in de staf opnemen als Tadic als Jan dit wil. Na 2 of 3 jaar Duitsland is hij natuurlijk voor het eerste te oud.

 2. -buitenkantje rechts-

  Je kan niet iedere oud-Ajacied terug halen. Toen Ajax serieus belangstelling toonde was het volgens Vertonghen nog te vroeg.
  Nu zijn er genoeg alternatieven voor zijn positie.

  1. KBouter

   Voor welke positie? Of heb jij dezelfde brilletje op als anderen toen Heitinga zonodig terug moest komen, omdat het een Ajacied is.

 3. J18

  32 jaar, als hij wil terugkeren lijkt mij dit juist de ideale leeftijd. Als hij nu nog een paar jaar naar Duitsland gaat weet ik niet of het nog wel zo verstandig is.

 4. ajaxhoger

  Die komen terug als ze trainer willen worden,daar is ajax goed zat voor ,alles voor het geld ,gelijk hebben ze,zeg dat dan gewoon .

Comments are closed.