Ajax O19 legt met 4-1 zege beslag op Supercup (Incl foto’s)

Ajax O19 heeft zaterdagmiddag de veel besproken wedstrijd om de Supercup met 4-1 gewonnen van Feyenoord. Devyne Rensch scoorde al na negen minuten de openingstreffer en zorgde voor grote vreugde bij de Ajacieden. Na een half uur kon men weer juichen op de Toekomst want een fraaie assist van Naci Ünüvar werd met een lobje afgewerkt door Sontje Hansen. Vlak voor rust deed Feyenoord via Belarbi iets terug en kon men met een 2-1 stand gaan rusten. Nadat Kenneth Taylor in de tweede helft de 3-1 scoorde was de wedstrijd gespeeld. Ajax miste daarna een strafschop, Feyenoorder Quilindschy Hartman kreeg een rode kaart en Sontje Hansen schoot op fraaie wijze de 4-1 tegen de touwen. Natuurlijk was onze fotograaf Jacques weer aanwezig voor enkele fraaie foto’s.

Related posts

1 Comment

Comments are closed.