Veltman verlengt contract tot medio 2021

Ajax en Joël Veltman hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2020. De nieuwe verbintenis van de verdediger is met 1 jaar verlengd, tot en met 30 juni 2021, zo meldt Ajax via de officiële website.

Eerder deze zomer zei Veltman nog dat hij open stond voor een vertrek en West Ham United toonde interesse. Ajax wilde de 19-voudig international liever niet laten gaan. Met Veltman behoudt Ajax de speler die het langst tot de A-selectie behoort. Hij maakte in augustus 2012 zijn Eredivisie-debuut in de hoofdmacht en was daarna jarenlang basisspeler. Hij speelde tot nu toe 222 wedstrijden voor Ajax 1 en scoorde daarin 10 keer.

Vorig seizoen stond voor Veltman vooral in het teken van het herstel van een kruisbandblessure, maar in de laatste maanden mocht hij weer geregeld starten. Dit seizoen begint hij meestal centraal achterin, al kan hij ook ingezet worden als rechtsback.

Related posts

21 Comments

 1. Finidi

  Hoop dat ze hem niet teveel opgewaardeerd hebben anders loopt ie straks nog met een stok bij ons rond.

 2. Finidi

  Hoop dat ze hem niet teveel opgewaardeerd hebben anders loopt ie straks nog met een stok bij ons rond. ?

 3. rickert

  Ik hoop het wel. Geweldige jongen, uitgegroeid tot stabiele factor. En gisteren ook weer geweldig in de positionering en pressie in de zones. Veltman ontwikkeld duidelijk nogsteeds en komt in de jaren waar hij op zn sterkst zal zijn, lekker behouden.

 4. Secondant

  Bij het eerste de beste Veltmannetje hebben we gigantisch spijt. Ook vaak onnozele kaarten op kritieke momenten. Je houdt je hart vast.

  1. FrankiC

   Klopt, maar prima om achter de hand te houden. Geen basisspeler. Hij weet wat er van hem verlangd worst en wij weten wat hij kan als hij moet invallen. Prima,m.

 5. Indojood

  Veltman is een vriendje van Ten Hag en dus speelt ie, zou een bepaald iemand beweren hier.

 6. Litmanen

  Verstandige beslissing van de staf. Volgend seizoen zijn kapitaal maar gaan pakken in het buitenland.

    1. Indojood

     Er was gisteren een loting voor een bepaalde competitie en daarbij een uitreiking aan spelers. Georganiseerd door de UEFA, wel eens van gehoord ? 🙂

Comments are closed.