‘Van de Beek is morgen madridista als hij ‘ja’ zegt’

Wellicht dat Donny van de Beek in de slotfase van de transfermarkt alsnog naar Real Madrid verkast, zo weet het Spaanse Marca vandaag te melden. De meest gelezen sportkrant van Spanje houdt vol dat de middenvelder van Ajax óf Christian Eriksen van Tottenham Hotspur nog een serieuze kandidaat is om de Koninklijke te versterken, ook al krijgt de buitenwereld te horen dat de selectie van trainer Zinédine Zidane compleet is.

Hoewel Real Madrid claimt dat men klaar is op de zomerse transfermarkt, staat Zidane volgens Marca nog altijd welwillend tegenover de komst van Paul Pogba. Manchester United houdt echter vast aan de hoofdprijs van tweehonderd miljoen euro. De Premier League-club is op de hoogte van de wens van de Fransman, maar dat is zeker niet doorslaggevend. Pogba is niet van zins om een transfer te forceren. In Engeland zijn sinds 8 augustus geen ingaande transfers meer toegestaan. Dat houdt in dat Manchester United niet in staat zal zijn om een vervanger aan te trekken, tenzij het een clubloze voetballer betreft.

Marca stelt dat ‘Van de Beek of Eriksen morgen madridista is als Zidane ‘ja’ zegt’, maar dat de trainer van Real Madrid stiekem toch nog op Pogba hoopt. De verwachting is dat Real Madrid enkele dagen voor het einde van de transfermarkt een streep door plan A kan zetten en ook niet meer inzet op een plan B, en dat Pogba, Van de Beek en Eriksen zodoende bij hun respectievelijke werkgevers zullen blijven. Dat leidt er mogelijk toe dat Van de Beek het voorbeeld van onder meer Hakim Ziyech, André Onana en Nicolás Tagliafico volgt en een nieuwe verbintenis met Ajax ondertekent.

Real Madrid werd de voorbije weken ook met Neymar in verband gebracht. Afgaande op de laatste ontwikkelingen lijkt de aanvaller van Paris Saint-Germain echter weer voor Barcelona te gaan spelen.

Related posts

28 Comments

  1. Ajax 1

   Ik dacht hetzelfde: cl halen en spelen is zeker blijven. Dus kom op ajax vanavond! Ik ben er klaar voor.

   1. De Ajacied

    Idd zo slim is Donny zeker
    Sjakie zal het hem ook wel ingefluistert hebben,!!!!
    ❌❌❌

 1. BobbyHaarms

  Gewoon nog minimaal een jaar blijven Donny, zo’n warm nest als bij Ajax ga je nergens vinden.

 2. Secondant

  Donny dus helemaal niet geblesseerd. Risico mijden inzake 50 mln+ omzet. Wat ontzettend teleurstellend. Ajax moet daar gewoon niet meer aan meewerken eind augustus.

 3. Vak 120

  Als donny nu nog gaat vind ik het waardeloos van hem! Ben dan gewoon eerlijk en zeg 3 weken geleden al dat je graag weg wil!

 4. Vak 120

  En ik hoop dat we vanavond niet weer gaan zingen”donny nog een jaar”.! Hij heeft zijn keus hoop ik gemaakt,mocht hij weg gaan zetten wij ons maar voor joker!!

 5. Stimi

  Marc, mag ik je houden aan je woorden ; na half augustus mag niemand meer vertrekken! Behalve labyad, siem de jong, benjamin van de leer & al het andere c-garniteur welke ik ben vergeten

 6. rickert

  Jammer als ze toch zo’n harde plasser krijgen van het geld, had Donny een tijd geleden echt anders ingeschat dan dit gedraaikont.. Toch wel erg jammer.

  1. Iamsterdam2015

   Goh, valt mij wel op hoe sommige hier Donny vd Beek heeeeeel erg snel
   Laten vallen. Conclussie’s of hij wel of niet echt geblesseerd is pfffft wat een BS man!!!!! Ik hoop dat hij blijft maar gaat hij dan is dat jammer maar helaas. Hij heeft never nooit gezegd ik blijf. Dus Donny doe je ding kerel, wat je keuze ook is doe je ding!!

 7. FrankiC

  Als Zidane ‘ja’ zegt!
  (Dat is de eerste voorwaarde, voor degenen die alleen de headliners lezen.)

  1. AjaxKat

   Ik dacht even dat ik de enige was die kon lezen hier… wat een reacties.
   Deze titel is misleidend als je het artikel leest. Het gaat dus om het ‘ja’ van Zidane en niet van Donny. En zoals ik dit lees dan is Donny hooguit nr. 2 of zelfs 3 op de kandidatenlijst. Eerder las ik al dat Zidane gewoon niet zo gecharmeerd is van Donny en dat Z. echt liever Pogba wil. Daarnaast is Overmars ook duidelijk geweest.

 8. dickst14

  Als Madrid ja zegt dan gaat hij, dat is al weken duidelijk.
  Hij is wel geblesseerd, anders had hij uit ook niet gespeeld.

 9. Vierde ster

  Zal blij zijn als die klote transferperiode achter de rug is, eindelijk rust in de tent!

 10. -buitenkantje rechts-

  Prima.. laten gaan en snel 70 milj incl bonussen laten bijschrijven.
  Leuke opkomende middenvelder, maar geen buitencategorie..
  Ünüvar gezien?.. DAT is/wordt buitencategorie.

  1. Finidi

   Ja oke laten gaan maar daar zou ik wel flink van balen hoor,transferperiode beperken tot begin van een competitie of gezamelijk een datum afspreken in ieder geval in europa! Maar goed dat zullen de hele rijke clubs wel niks vinden natuurlijk.

 11. Koning Haarms Wolfs

  Prima jochie, ga je toch op de reservebank zitten en speel je in 2021 in Augsburg…..

Comments are closed.