Opstellingen Ajax – APOEL Nicosia

In eigen huis zal Ajax toch zeker wel de sterren van de hemel willen spelen tegen APOEL Nicosia. De heenwedstrijd was op zijn zachtst gezegd dramatisch en dankzij André Onana bleef de wedstrijd op 0-0 steken. Ajax moet scoren om te winnen terwijl de verdediging moet zorgen dat de bezoekers dat niet doen. De brilstand zal verlenging opleveren terwijl elk ander gelijkspel uitschakeling betekent. Donny van de Beek en Noussair Mazroui zijn geblesseerd en daarom zet Erik ten Hag de volgende elf als basis neer. Door de verwachtte weersomstandigheden zal het dak vanavond dichtblijven dus zullen wij het dak er van af moeten blazen!

Opstelling Ajax: Onana; Dest, Veltman, Blind, Tagliafico; Martinez, Ziyech. Álvarez; Neres; Tadic, Huntelaar

Opstelling APOEL Nicosia: Belec; Matic, Iaonnou, Merkis, Joaozinho, Souza; Mihajlovic, Bezjak, Jakolis; Tamari, Pavlovic

Related posts

32 Comments

   1. Ajax 1

    Inderdaad, die komt er nog wel. Ik zou het ook zo neergezet hebben. Kjh belangrijk vandaag, maar die kan dat aan en de boel aanjagen voorin. Daaromheen veel wisselingen ziyech, tadic en neres, mooi.

    1. Yor2002

     Ik wil niet zeuren ofzo hoor maar KJH loopt net zo als Dolberg te spelen ook alleen maar aan het sjokken over het veld. Heb hem niet 1 sprintje zien trekken en volgensmij heeft hij de bal niet vaker dan 2x aangeraakt.

  1. FrankiC

   Om wat voor redwn dan ook zit het helemaal niet in mijn systeem dat het mis zou kunnen gaan…. ?‍♂️

 1. Wenen 1995

  Ze hebben deze opstelling de afgelopen dagen goed kunnen oefenen/doorspreken. Voelt goed en komt goed. 4-0 dus, enjoy!

  1. JohnDoe77

   Dat is eigenlijk niet verrassend meer. Had nooit gedacht dat die er nu nog zou staan en al helemaal niet basis!

Comments are closed.