Doelman Stan van Bladeren vertrekt naar Helmond Sport

Ajax en Helmond Sport hebben overeenstemming bereikt over de directe overgang van Stan van Bladeren naar de Brabantse club, zo meldt Ajax via de officiële website. Het contract van de 21-jarige doelman bij Ajax liep nog tot en met 30 juni 2020. De doelman tekent in Noord-Brabant een contract voor één seizoen, met een optie voor een extra jaar. Van Bladeren speelde sinds 2012 in de jeugdopleiding Ajax. De goalie kwam in totaal tot vijftien optredens voor Jong Ajax en had in Amsterdam nog een contract dat liep tot en met 30 juni 2020. Hoeveel Helmond Sport betaald voor de doelman is niet bekend.

‘Wij zijn erg blij met het vastleggen van Stan’, aldus Algemeen directeur Leon Vlemmings op de website van de Helmonders. ‘Een keeper met een goede opleiding die hij bij Ajax heeft doorlopen en tevens onderdeel is geweest van verschillende Nederlandse jeugdelftallen. We waren al enige tijd op zoek naar een extra keeper ter versterking van onze selectie en dat is gelukt, waardoor het keeperstrio compleet is.’

AjaxFanzone gaat door maar we stoppen definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

6 Comments

  1. Wenen 1995

    Snap die jongen wel. Misschien ontwikkelt hij zich sterk en maakt hij verdere stappen. Succes daar.

  2. Secondant

    Helmond Sport. Dat is niet 1 stap achteruit maar 3. Hoop voor hem dat tie veel en goed gaat spelen. Niemand wordt gelukkig van Helmond natuurlijk. Zet hem op!

Comments are closed.