Tuttosport: ‘FC Barcelona wil van Suarez af’

FC Barcelona wil alles op alles zetten om Neymar terug te halen naar de club en dat kan voor Luis Suarez weleens gevolgen hebben, zo weet Tuttosport te melden. Naar verluidt zou Suarez zijn aangeboden bij Juventus maar de werkgever van Matthijs de Ligt zit niet te wachten op Suarez en wil zaken doen met Inter Milaan over een transfer van Icardi.

Suarez liet onlangs op Twitter weten dat zijn periode bij Ajax de beste beslissing in zijn carrière was en heeft al vaker laten doorschemeren dat hij best wel wat voelt voor een rentree in Amsterdam. Ook Sjaak Swart liet onlangs weten dat een terugkeer van Suarez slechts een kwestie van tijd is voordat hij weer in de Johan Cruijff Arena te bewonderen zal zijn. Met de recente ontwikkelingen rondom Neymar zou Erik ten Hag dus zomaar eens kunnen profiteren van een buitenkans en kan Ajax direct inspelen op het naderende vertrek van Kasper Dolberg naar Nice. Suárez kwam in het verleden 159 wedstrijden uit voor Ajax en was in die periode uiterst succesvol en scoorde 111 keer en was ook nog eens goed voor 68 assists.

Bron: Tuttosport

Related posts

33 Comments

  1. Secondant

    Als je voor 8 mln per jaar een prima contract in Barcelona hebt, ga je niet op laatste nippertje naar Amsterdam toe. Die zit lekker nog een seizoen in de Catalaanse zon. Desnoods op het bankje.

    1. Yor2002

      Weet niet hoor misschien denkt hij joh ik heb genoeg geld verdiend ik wil gwn nog een paar jaar plezier hebben in het voetbal en dus wil ik terug naar ajax zo zijn sommige spelers nou eenmaal. Huntelaar had denk ik ook ergens anders meer geld kunnen verdienen dan bij ajax maar hij besloot toch om nog zo’n 3 jaar bij ajax te spelen voor zijn plezier.

      1. De Ajacied

        Hopelijk denk Luis idd zo
        Laat komen laat komen
        Deze topper
        Ik zeg Marc ga er vol voor
        ❌❌❌

    2. JohnDoe77

      Ja natuurlijk wel; hij heeft geld zat en een passie! Met jaarijks € 5mln en wat tekengeld kom je een eind!

  2. ajaxhoger

    Gewoon blijven zitten in spanje , ze hebben je ook gehaald met hun volle verstand ,dus moeten ze maar op de bladeren zitten daar .
    Zo gaan ze dus met mensen om in barca land om die jankert van een neymar terug te halen ,er moest niemand meer gaan tekenen .

    1. Finidi

      Volgens mij willen ze die Neymar alleen maar halen om te voorkomen dattie naar Real gaat,foute reden.

    1. Finidi

      Zou je denken? Ik weet niet hoor maar zou hij nog in de discipline kunnen spelen zoals Huntelaar bv nog kan opbrengen,tis er wel eentje met een egootje hoor? Van mij mag het hoor maar volgens mij lijkt het mooier dan het is denk ik.

  3. Koning Haarms Wolfs

    Direct naar Ajax halen. Waar wachten we nog op. Wel eerst even zijn tandjes op scherpte controlleren, maar dan direct opstellen!

  4. Marc Overdwars

    Als ik Overmars was dan zou ik zijn tanden nu volledig in hem zetten om hem te binnen te halen.

  5. nash1900

    —————————–Onana———————

    –Mazraoui———Blind———Martínez——-Tagliafico–

    ————————–Álvarez————————

    —–Ziyech————————-van de Beek

    -Neres—————–Suarez———–Tadic———

    Dit zie ik wel zitten 🙂

Comments are closed.