Jong Ajax geeft in slotfase zege uit handen tegen NEC: 3-3

Jong Ajax leek maandagavond de thuiswedstrijd tegen NEC te winnen maar uiteindelijk gaven de jonge Ajacieden de zege alsnog uit handen en dat was met recht zuur te noemen. In de blessuretijd mocht Jensen bij een 3-2 vorsprong een penalty nemen voor Jong Ajax maar hij verzuimde waarna NEC alsnog langszij kwam.

Na zes minuten stond Jong Ajax al op voorsprong door een doelpunt van Traoré en het publiek ging er eens goed voor zitten op sportpark de Toekomst. Echter kwam NEC beter in de wedstrijd en scoorde het een kwartier later de 1-1. Toch trok Jong Ajax de wedstrijd weer naar zich toe maar het was NEC dat scoorde. Anthony Musaba schoot een voorzet hard binnen en miste even later nog een uitgelezen kans op 1-3. In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet veel en het was Jensen die de 2-2 maakte. Nadat Gravenberch negen minuten later de 3-2 maakte leek het toch nog een mooie avond te worden voor de ploeg van trainer Van der Gaag. In de blessuretijd kreeg Jensen via een strafschop de kans op 4-2 maar hij miste. NEC richtte zich nog één keer op en met succes want het was Kvida die in de 94ste minuut alsnog de 3-3 wist te scoren.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski, J. Timber, Solomons (46. Kasanwirjo), Pierie, Ter Heide, Taylor (81. Mendez), Gravenberch, Jensen, Kühn, Traoré, Danilo (16. Q. Timber)

AjaxFanzone gaat door maar we stoppen definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

20 Comments

 1. FrankiC

  Gravenberch soeelde bij vlagen erg goed, net zoals Musaba, de 18 jarige rechtsbuiten van NEC (om in de gaten te houden).

   1. Old Ajax

    Gek van die lijstjes vol met b en c spelers. Als je er maar genoeg noemt heb je altijd wel ooit eens een keer een beetje gelijk. Maar goed FrankiC kon weer een duimpje plaatsen. Go for it girl.

  1. FrankiC

   Achter Danilo en Traoré snap ik nog wel, maar dan valt Danilo uit en komt Quinten Timber erin! Onbegrijpelijk en het hele elftal moest om (kost 2 tegendoelpunten).

   1. -buitenkantje rechts-

    Eens FrankiC.. Misschien was Brobbey geblesseerd.. een andere verklaring heb ik niet.

    1. FrankiC

     Je zou wel eens gelijk kunnen hebben. Brobbey was er vorige week niet bij vanwege knieklachten, maar zat wel op de bank.
     Ik had trouwens ook verwacht dat Traoré mee zou zijn gegaan naar Cyprus omdat Dolberg er ook niet bij is…

 2. Ajax 1

  Die voorhoede ook….traore, danilo, kuhn. Niet echt buitenspelers, maar met brobbey dringen wie er door gaat breken in de spits van ajax 1 komende jaren.

   1. -buitenkantje rechts-

    Niks geen onzin.. Met de binnenkant ben je aan het “telefoneren”..
    Natuurlijk kan je 1 op 1 ook scoren met je binnenkant als je hard kunt plaatsten. De kans dat hij gestopt wordt is alleen veel groter.
    Op de wreef hoog in de hoek.

   1. Three Little Birds

    Deze Spelers zijn of geblesseerd . Moeten nog een contract tekenen. Of vertrekken door de achterdeur.

Comments are closed.