UEFA wijst Spanjaard Lahoz aan als leidsman bij APOEL – Ajax

De Spanjaard Antonio Mateu Lahoz is door de UEFA aangesteld als scheidsrechter voor de 1e play-off-wedstrijd van de UEFA Champions League tussen APOEL en Ajax dinsdagavond om 21:00 uur in het GSP-Stadion. Lahoz is een oude bekende van Ajax. Hij leidde op 30 april ook al de heenwedstrijd van Ajax’ dubbele confrontatie met Tottenham Hotspur in de halve finales van de Champions League. De ploeg van Erik ten Hag won in Londen met 0-1 door een doelpunt van Donny van de Beek.

Lahoz wordt dinsdag terzijde gestaan door zijn landgenoten Pau Cebrián Devís en Roberto del Palomar. José Luis Munuera Montero is de vierde official. De Video Assistant Referee is Ricardo De Burgos en zijn assistent Jesús Gil Manzano.

AjaxFanzone gaat door maar we stoppen definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

7 Comments

  1. Jimmy1971

   Klopt BR, maar gelukkig wel van de heenwedstrijd! Ben nog ziek van het teveel aan blessuretijd in de Arena..

  2. De Nees

   Is dit diezelfde klote scheids? Ze moeten dat klokkie van ‘m in z’n reet douwen met die 5 extra minuten, was never meer dan 3.

   1. Old Ajax

    Is niet de scheids van de thuiswedstrijd. In de thuiswedstrijd daagde Onana trouwens de scheids uit met zijn trucjes zoals opeens een zachte bal. Haalde ook de concentratie weg.

Comments are closed.