Marca: Real Madrid ‘parkeert’ concrete belangstelling voor Van de Beek

Er kan bij Real Madrid nog het nodige gebeuren in de laatste weken van augustus voordat de transferwindow sluit, zo schrijft Marca maandagochtend. De komst van Paul Pogba wordt onmogelijk geacht, waardoor de voorkeur uitgaat naar het aantrekken van Neymar. Het betekent dat de Koninklijke zijn belangstelling voor Ajacied Donny van de Beek voorlopig even ‘parkeert’, aldus de Spaanse krant.

Trainer Zinédine Zidane wilde zijn selectie dolgraag versterken met Paul Pogba, maar Manchester United is na het sluiten van de Engelse transferwindow geenszins van plan om te onderhandelen over een vertrek van de Franse middenvelder. Op dit moment lijkt de komst van Neymar meer realistisch te zijn. Real Madrid zal echter geduld moeten hebben, daar ook Barcelona in de markt is voor de Braziliaanse aanvaller. Paris Saint-Germain verkoopt Neymar liever niet aan de Catalanen, waardoor de Koninklijke moet afwachten tot de Franse topclub actie onderneemt om hem richting Madrid te manoeuvreren. Het lijkt aannemelijk dat Real Madrid het resterende transferbudget nu reserveert voor de komst van Neymar.

Gareth Bale is in genade aangenomen en ook de positie van James Rodríguez binnen de selectie van Zidane lijkt veranderd te zijn, waardoor geen grote uitgaande transfers meer verwacht worden. Daardoor heeft Real Madrid de concrete belangstelling in Van de Beek voorlopig even geparkeerd heeft. Het betekent overigens niet dat de Koninklijke de komst van de 22-jarige middenvelder volledig uit het hoofd gezet heeft, want men is, volgens de Spaanse media, van plan om het aantrekken van Van de Beek uit te stellen tot volgende zomer.

Related posts

27 Comments

  1. dioajax

   Van De Beek moet een beetje slim zijn en kiest gewoon voor Ajax en een vaste plek,en geen Real om op de bank te zitten!maar ja money are sweet en in die leeftijd ben je snel en wil alles doen!!maar als hij nu naar real gaat wordt het een tweede scenario klaasen maar ook wel scenario van heel veel spelers die naar real gingen en hun cariere kapot makte!!dus lekker nog minimaal 2 jaartjes bij Ajax blijven en dan een stap hoger op!

   1. J18

    Heeft ie toch al lang gedaan; Ten Hag en Swart hebben beiden al gezegd dat hij nog een seizoen blijft. Dit is puur media die wat aan dit zogenaamde nieuws wil verdienen.

    1. Ajax 1

     Ja kbouter? En als dat al waar zou zijn (wat niet zo is), dan is dat belangrijk hier te melden want donny en real hebben daar ook iets mee te maken?

     1. Prinsengracht

      Zucht? Geen tekst meer? De banken hebben alles kapot gemaakt. Al dat geld dat zogenaamd naar Griekenland is gegaan, is rechtstreeks doorgestort naar Franse en Duitse banken. Want die moesten worden gered.

     2. KBouter

      Jij moet helemaal je pedofiele smoel houden. Als jij niet weer wat ik bedoel bemoei je er dan ook niet mee.. domme kloteklapper dat je bent.

     3. Prinsengracht

      Je hebt geen argumenten. En je kunt niets duidelijk maken. Je kunt alleen schelden en beledigen. Misschien word je er daarom hier en daar uitgetrapt.

     1. Charka53

      Persoonlijk vind ik het jammer dat deze app straks stopt maar ik ben blij dat ik al dat associale gedoe niet meer hoef te lezen.

  1. Jimmy1971

   Na nog een jaar bij je eigen club waar iedereen je wel graag wilt, is hij inderdaad nog meer waard.
   Maar Donny, ga dan naar een club die je echt wil en waar je net als bij ons de man bent!!
   En niet naar een club waar je ondertussen plan C bent en waar meedere grote spelers aan het banken zijn..

  1. Finidi

   Ja bijvoorbeeld tjonge wat verbeelden die gasten zich eigenlijk,parkeren my ass! Lekker blijven Donny en een club zoeken die bij je past ipv die kapsoneslijers!

 1. Valentino

  Donny zou het nu toch zelf ook wel wel een keer zat moeten worden en hier zijn conclusie uit trekken en zijn contract verlengen bij Ajax.

  Hoeveel signalen zijn er nog nodig ok door te hebben dat hij gewoon optie zoveel is en dat hij bij het minste al aan de kant gezet zal worden.

 2. ajacied078

  donny naar bayern gaan jongen daar kan je het soort voetbal spelen wat je ligt. en daar kan je de ster van het elftal worden. donny met lewandowski wil wel eens zien wie dat kan stoppen.

 3. a.p.

  ik weet een mooie parkeerplaats voor onze Donny met andere woorden blijf nog maar een jaar bij ons aller Ajax

 4. -buitenkantje rechts-

  Ik weet niet of het door trsnsferperikelen komt, maar ik vind Donny niet geweldig spelen de laatste wedstrijden..

Comments are closed.