Ajax zonder Promes naar Cyprus, Ziyech wel van de partij

Quincy Promes reist niet mee naar Cyprus voor de wedstrijd tegen APOEL Nicosia in de play-offs voor de Champions League. Promes viel afgelopen zaterdag geblesseerd uit in de wedstrijd tegen VVV en zijn voetblessure is niet op tijd hersteld. Hakim Ziyech die eveneens het veld met een blessure moest verlaten in Venlo reist wel mee met de selectie. Ook Noussair Mazraoui lijkt op tijd fit en gaat ook mee naar Cyprus,

Selectie:
André Onana
Bruno Varela
Kjell Scherpen
Perr Schuurs
Joël Veltman
Edson Álvarez
Noussair Mazraoui
Daley Blind
Lisandro Martínez
Nicolás Tagliafico
Sergiño Dest
Donny van de Beek
Razvan Marin
Dani de Wit
Jurgen Ekkelenkamp
David Neres
Klaas-Jan Huntelaar
Dusan Tadic
Noa Lang
Hakim Ziyech

Related posts

21 Comments

      1. FrankiC

        Zouden er onder ons al échte Promes fans zijn.
        Jij?
        Vooralsnog een te dure onverklaarbare breedte investering waarvan iedereen hoopt dat ze het mis hebben.

          1. dickst14

            Ik wel, al voordat hij kwam. Heb hem nog nooit goed zien spelen in het Nederlands elftal. Bondé ook een miskoop. Ook een counter voetballer. Samen 28 miljoen of zo terwijl Stengs toen voor iets van 8 op te halen was. Er stond en staat een goed elftal, maar er wordt ook veel geld weggegooid. Zie ook Magallan.

        1. ajaxhoger

          Eens , als je het nederlands eltal hebt gezien zou je hem toch niet meer willen kopen lijkt me ,totaal onzichtbaar ,en voegt nul komma nul toe .
          Het is weggegooid geld .

    1. JohnDoe77

      Tot nu toe nog geen overtuigende dingen gezien van Promes, maar we zijn nog maar net van start. Wel spijtig dat hij geblesseerd raakte, zo kan hij ons niet overtuigen ook natuurlijk!

    2. Yor2002

      Denk wel dat je zijn snelheid zal missen van Neres is nu de enige met echt een hoge snelheid.

  1. Secondant

    Niet vergeten dat Promes toch al gauw 2x goed gespeeld heeft in zijn 38 interlands. Laten we hopen dat tie dat voor ons aller Ajax in elk geval in de tweede halve van de CL gaat doen.

  2. Finidi

    Dacht eerst wel van goeie aankoop maar is volgens mij meer een counterspits met zen snelheid bedoel ik, gister tegen VVV liet hij weinig zien in zon kleine ruimte dus misschien wel goed voor grote europese wedstrijden als je onder druk komt te staan wie weet dan wel belangrijke schakel?

  3. a.p.

    waarom zou het niet komen met Promes
    Hij is Nederlander en.met alle scouts weten ze wel wat zij en wíj wilden

  4. ajacied078

    jammer voor promes. blij dat ziyech wel mee kan. die hebben we harder nodig. neres en tadic zijn toch beter op de posities van promes. hoop wel dat hag gewoon de hunter in de spits gooit. man wat heeft die energie voor een relatief oude voetballer.

Comments are closed.